Print side

Air Alsie

Air Alsie leverer den førende service i Nordeuropa indenfor flyvning med jetfly. Det er især tid som er vigtigt for erhverslivet. Det er selskabets mål at give erhvervslederne et sikkert, yderst professionelt og stærkt alternativ til de faste ruteflys manglende fleksibilitet.

Med en af de mest moderne flyflåder på business class niveau sikrer Air Alsie, at din rejse udføres præcist og effektivt til selv de fjerneste egne på kloden. Der garanteres et højt serviceniveau og komfort, hvor der både er plads til møder og hvile i fuld diskretion.

Air Alsies højtuddannede crew står altid til rådighed for at sikre at rejsen udføres sikkert og komfortabelt, og vha. selskabets døgnbemandede operation kan ændringer foretages med meget kort varsel for at sikre et optimalt rejseprogram. Med Air Alsie kan man effektivt nå flere møder på samme dag og besøge flere destinationer, eller begrænse ophold ude og nå ud og hjem samme dag, vel og mærke, når det passer jer.
Ønsker du yderligere informationer og flyspecifikationer er du velkommen til at besøge flyselskabets website eller ringe til Air Alsies salgsassistenter.

On Command™ - “The Whole Wide World At Your Command” – www.ALSIE.com

www.alsie.com